Vrijwilligerswerk in Leiden (Zuid-Holland)

Open dag vrijwilligerswerk op kantoor van Connect in Leiden

Ontwikkelingswerk vanuit Leiden. Connect International draait voor het overgrote deel op vrijwilligerswerk en kan jouw steun als vrijwilliger goed gebruiken. Het maakt niet uit of je af en toe bij promotieactiviteiten wilt helpen of je liever als co├Ârdinator aan de gang wilt gaan. Jouw bijdrage in vrijwilligerswerk wordt altijd gewaardeerd. Wij kijken met jou wat het beste bij je past en hoe je jouw kennis en vaardigheden zo effectief mogelijk in kunt zetten voor ontwikkelingshulp.

Doe vrijwilligerswerk bij Connect International in Leiden of vanuit huis!

Connect International kan altijd mensen gebruiken die zich voor de stichting willen inzetten. Meestal worden activiteiten georganiseerd vanuit het kantoor in Leiden, maar sommige vrijwilligers werken vanuit hun eigen huis op andere locaties in Nederland. Kijk op het overzicht van vacatures voor vrijwilligerswerk om te kijken of er voor leuke vacature bij zit. Naast de vacatures die in die lijst zijn opgenomen kan Connect International altijd mensen gebruiken die af en toe mee willen doen met activiteiten, zoals promotiewerk op een braderie of het benaderen van scholen. Als je wilt weten hoe je kunt helpen kun je contact met ons opnemen om de mogelijkheden te bespreken. De activiteiten van vrijwilligers worden georganiseerd vanuit het kantoor in Leiden (Zuid-Holland) en de meeste activiteiten vinden plaats in de regio Leiden en de provincie Zuid-Holland. Afhankelijk van de vacature kunt u ook vanuit eigen huis of kantoor werken.

Help het bewustzijn te vergroten

Connect International vindt het belangrijk om de Nederlandse bevolking bewust te maken van de levensomstandigheden van mensen in ontwikkelingslanden. Daarom vertelt Connect International graag op scholen, universiteiten, rotary clubs, en zelfs in dit boek over salsadansen over het vrijwilligerswerk dat wij doen. Ook in de toekomst willen we hieraan werken. Bent u geïnteresseerd in een presentatie over het werk van Connect International, of wilt u meer informatie over de mogelijkheden, laat het ons dan weten!