Jouw persoonsgegevens bij CI

May 3, 2018

Connect International neemt de nieuwe wetgeving over beveiliging persoonsgegevens (AVG) heel serieus. We zijn dan ook druk bezig om iedereen waarvan we gegevens hebben te benaderen met de vraag of we de gegevens die we nodig hebben mogen bewaren (meestal: naam en e-mail adres en, in geval van vaste donateurs en partijen waarmee samenwerken, zoals leveranciers, lokale partners en financiers, de bankgegevens). Daarbij geven we ook aan dat ieder contact ons altijd kan verzoeken om deze gegevens te verwijderen uit onze databestanden of aan te passen, hetgeen we altijd direct opvolgen. Zie ook onze privacy policy hierover.

Share on Facebook
Share on Twitter
Please reload

Post op een rij

Connect International start water en toilet project in Kenia

January 1, 2018

1/2
Please reload

Recente Posts

May 13, 2019

April 18, 2018

Please reload

Archief
Please reload

Zoek via Tags
Please reload

Volg ons
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • Google+ Basic Square
  • LinkedIn Social Icon

©2018 by Stichting Connect International. Proudly created with Wix.com