Consultancy opdracht afgerond in december 2017 - ontwikkeling 'Standard Operational Procedures' (SOPs) voor verstrekking van conditional cash transfers voor water, toiletten en hygiene aan vluchtelingen

July 21, 2019

Eind 2017 heeft Connect International drie protocollen, ook wel Standard Operational Procedures (SOPs) genaamd, ontwikkeld voor het verstrekken van conditional cash transfers aan vluchtelingen voor drinkwater, toiletten en hygiene.  

 

Voornaamste uitkomsten: de protocollen zijn goed afgerond en door de opdrachtgever in gebruik genomen. Daarnaast is voor ieder protocol ook een folder ontwikkeld. De protocollen en floders worden gebruikt door de veldoperaties van UNHCR, met name in vluchtelingenkampen.

 

Opdrachtgever: Hoge Commissariaat voor de Vluchtelingen (UNHCR).

 

 

Share on Facebook
Share on Twitter
Please reload

Post op een rij

Connect International start water en toilet project in Kenia

January 1, 2018

1/2
Please reload

Recente Posts

May 13, 2019

April 18, 2018

Please reload

Archief
Please reload

Zoek via Tags
Please reload

Volg ons
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • Google+ Basic Square
  • LinkedIn Social Icon

©2018 by Stichting Connect International. Proudly created with Wix.com