top of page

Onze huidige bestuursleden zijn:

Vacant

Bestuurslid - Penningmeetser

In verband met het vertrek van onze penningmeester, die vier jaar lang met plezier de functie heeft vervult, zoeken wij een enthousiaste nieuwe penningmeester. Je hebt minimaal enige kennis van boekhouden en jaarrekeningen en vind het leuk om een actieve hulporganisatie op financieel gebied te begeleiden en controleren. Het bestuur komt drie keer per jaar digitaal en 1 keer per jaar 'in person' bij elkaar gedurende max 2 uur. De directeur voert alle financiële gegevens in, in het online Visma e-accounting boekhoudsysteem. Ieder kwartaal loop jij door de invoeringen heen en stelt, indien je denkt dat dit nodig is, vragen aan de directeur. Aan het begin van een nieuw boekjaar controleer je de jaarrekening van het vorige boekjaar aan de hand van een controle stramien, samen met de directeur. Dit duurt ongeveer twee uur. Ben jij die persoon die hier iets van je tijd in wilt steken en die daarmee de belangrijkste functie van ons bestuur gaat vervullen? Meld je aan via: t.deveer@connectinternational.nl

Anke_Kuipers.jpg

Anke Kuipers

Voorzitter

Anke is de voorzitter van Connect International en stuurt als zodanig het bestuur aan en heeft regelmatig contact rmet de directeur over alle zaken die de organisatie aangaan. Ook kijkt zij samen met de penningmeester regelmatig naar het financiële plaatje van de organisatie.

Ethjel Tolsma

Penningmeester

Ethjel kijkt als penningmeetser kritisch naar de financiële cijfers van de organisatie op kwartaal- en op jaarbasis. Zij houdt het financiële plaatje in de gaten en adviseert de andere bestuursleden alsmede de directeur met betrekking tot de financiën van de organisatie

DSC_3660_Annebel_sRGB_Small.jpg

Annebel Laukens

Secretaris

Annebel draagt met name zorg voor het notuleren van de bestuursvergaderingen en adviseert rondom alle algemene en meer specifieke zaken ten aanzien van de organisatie.

foto roman cv (2).JPG

Roman Laurent Gijzen

Bestuurslid

Roman is bestuurslid en als zodanig bezig met de strategische invulling van ons werk alsmede het netwerken met professionele organisatie sdie op ons terrein actief zijn. (Foto van Roman volgt nog :-))

bottom of page