Onze huidige bestuursleden zijn:

Vacant

Bestuurslid - Penningmeetser

In verband met het vertrek van onze huidige penningmeester (zie onder), die na vier jaar het stokje wil doorgeven aan een nieuw bestuurslid, zoeken wij een nieuwe, enthousiaste penningmeetser. Je hebt minimaal enige kennis van boekhouden en jaarrekeningen en vind het leuk om een actieve hulporganisatie op financieel gebied te begeleiden en controleren. Ben jij die persoon? Meld je aan via: info@connectinternational.nl

Anke_Kuipers.jpg

Anke Kuipers

Voorzitter

Anke is de voorzitter van Connect International en stuurt als zodanig het bestuur aan en heeft regelmatig contact rmet de directeur over alle zaken die de organisatie aangaan. Ook kijkt zij samen met de penningmeester regelmatig naar het financiële plaatje van de organisatie.

Ethjel Tolsma

Penningmeester

Ethjel kijkt als penningmeetser kritisch naar de financiële cijfers van de organisatie op kwartaal- en op jaarbasis. Zij houdt het financiële plaatje in de gaten en adviseert de andere bestuursleden alsmede de directeur met betrekking tot de financiën van de organisatie

DSC_3660_Annebel_sRGB_Small.jpg

Annebel Laukens

Secretaris

Annebel draagt met name zorg voor het notuleren van de bestuursvergaderingen en adviseert rondom alle algemene en meer specifieke zaken ten aanzien van de organisatie.

foto roman cv (2).JPG

Roman Laurent Gijzen

Bestuurslid

Roman is bestuurslid en als zodanig bezig met de strategische invulling van ons werk alsmede het netwerken met professionele organisatie sdie op ons terrein actief zijn. (Foto van Roman volgt nog :-))