top of page

Om Connect International goed draaiende te houden moeten we veel dingen doen. We willen dat vooral met vrijwilligers doen, omdat we geen geld hebben om het door betaalde medewerkers te laten doen. Maar we willen vooral met vrijwilligers werken, omdat we zoveel mogelijk mensen bij ons werk willen betrekken en mensen de mogelijkheid willen bieden werkervaring op te doen, een netwerk op te bouwen, zich nuttig te voelen bij belangrijk werk voor de armste mensen ter wereld, en contacten met andere vrijwilligers op te bouwen. Hieronder staan de vacatures die we momenteel hebben voor vrijwilligerswerk bij Connect International.

01

MANAGER SOCIAL MEDIA

Wie heeft er verstand van social media, met name Facebook, Twitter en mogelijk ook Instagram? Als je dan ook nog handig bent met het bereiken van mensen via deze media met aansprekende berichten dan rollen wij de rode loper voor je uit.

02

WEBSITE MANAGER

Ben je handig met het bouwen en onderhouden van websites en zie je wel kansen om deze website nog te verbeteren, laat het ons weten.

03

Office manager

We hebben met name behoefte aan iemand die de boekhouding wil verzorgen in het online pakket Visma e-accounting

04

Bestuursleden

Wordt bestuurslid. Help Connect International naar grote hoogte. We zoeken twee strategische denkers met een goed netwerk, liefst een ervan ook bij het bedrijfsleven.

bottom of page