top of page

Het nieuwe bestuur van Connect International

Connect International heeft een nieuw bestuur en daar zijn we ontzettend blij mee. Het bestuur is meteen begonnen met een discussie over een nieuwe toekomst voor Connect International. Aangezien de mogelijkheden voor overheidssubsidie, waar we voorheen voor een deel van afhankelijk waren, grotendeels zijn opgedroogd, hebben we nieuwe vormen van inkomsten nodig. Het bestuur zoekt naarstig naar oplossingen. Dat gaat de goede kant op. Een paar tipjes van de sluier:

1) Werven van nieuwe vaste incasso donateurs. Vaste donateurs zijn de heilige graal voor een hulporganisatie. Het telkens maar zoeken naar nieuwe donateurs en nieuwe donaties drukt zwaar op hulporganisaties. Vandaar dat we niet zoveel hebben aan eenmalige donaties. Uiteraard zijn we daar dankbaar voor. Maar we zijn echt geholpen met mensen die ons gedurende een langere tijd willen steunen, al is het maar met een klein bedrag (bijvoorbeeld 2,50 Euro per maand). Voelt u zich aangesproken vul dan ons incasso donateur formulier in.

2) Consultancies op het gebied van water, toiletten en hygiëne. We hebben inmiddels zoveel ervaring met en kennis over dit onderwerp dat we er andere organisaties mee kunnen helpen. Vandaar dat we van consultancies een aparte lijn hebben gemaakt binnen Connect International. Het levert geld op voor de organisatie en de projecten, maar veel belangrijker, we kunnen er andere organisaties mee helpen die daardoor hun werk beter kunnen doen en er arme mensen beter door kunnen helpen.

3) Master classes. We gaan, tegen betaling, lezingen geven over onderwerpen waar we veel vanaf weten. Momenteel staan op het programma:

(a) De wondere wereld van cash transfers - informatief én een spektakel

(b) De ontwikkeling en verbetering van organisaties en projecten.

Post op een rij
Recente Posts
Archief
Zoek via Tags
Volg ons
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • Google+ Basic Square
bottom of page