top of page

Connect International helpt de Ugandeze overheid met een nieuwe set up voor onderhoud van alle handp

Connect International heeft samen met het Ugandeze consultancy bureau WE Consult een nieuwe aanpak ontwikkeld waarmee het onderhoud van handpompen in het hele land verbeterd wordt. De opzet omvat een omslag van onderhoud door dorpen zelf naar onderhoud door een waterbedrijf, dat, naar Nederlands model, de handpompen onderhoud voor de dorpen. Daarvoor betalen de dorpen een iets hogere prijs, maar krijgen daarvoor terug de garantie dat hun handpomp vrijwel direct gerepareerd wordt, iedere keer als die stuk gaat. Dit model zal naar verwachting een voorbeeld worden voor geheel Afrika.

Post op een rij
Recente Posts
Archief
Zoek via Tags
Volg ons
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • Google+ Basic Square
bottom of page