top of page

Consultancy opdracht afgerond in juli 2018 - Evaluatie van een drinkwater en sanitatie programma van

Connect Internation

al heeft in juli 2018 de Evaluatie van een drinkwater en sanitatie programma in 280 dorpen in Noord Ghana waar vaak overstromingen zijn, afgerond. Het programma is uitgevoerd door vier VN organisaties (met UN-Habitat als hoofduitvoerder) en door hen gecontracteerde bedrijven (met name bedrijven die boorputten met handpompen installeren en school latrines maken) en implementerende NGO's).

Voornaamste conclusies: erg groot project (omvang 15 miljoen Euro) met voornaamste aandachtspunten voor verbetering van soortgelijke toekomstige programma's: de kwaliteit van water en sanitatie faciliteiten en de onderhoudsmodellen voor deze faciliteiten, alsmede de projectkosten (die erg hoog waren). Opdrachtgever: UN-Habitat.

2017. Omschrijving: Ontwikkeling van 'Standard Operational Procedures' (SOPs) voor het verschaffen van cash transfers aan vluchtelingen voor drinkwater, toiletten en hygiene.

Opdrachtgever van de evaluatie: UN-Habitat.

Post op een rij
Recente Posts
Archief
Zoek via Tags
Volg ons
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • Google+ Basic Square
bottom of page