top of page

Jouw persoonsgegevens bij CI

Connect International neemt de nieuwe wetgeving over beveiliging persoonsgegevens (AVG) heel serieus. We zijn dan ook druk bezig om iedereen waarvan we gegevens hebben te benaderen met de vraag of we de gegevens die we nodig hebben mogen bewaren (meestal: naam en e-mail adres en, in geval van vaste donateurs en partijen waarmee samenwerken, zoals leveranciers, lokale partners en financiers, de bankgegevens). Daarbij geven we ook aan dat ieder contact ons altijd kan verzoeken om deze gegevens te verwijderen uit onze databestanden of aan te passen, hetgeen we altijd direct opvolgen. Zie ook onze privacy policy hierover.

Post op een rij
Recente Posts
Archief
Zoek via Tags
Volg ons
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • Google+ Basic Square
bottom of page