Consultancy opdracht afgerond in juli 2018 - Evaluatie van een drinkwater en sanitatie programma van UN-Habitat in 280 dorpen in Noord Ghana waar vaak overstromingen zijn

July 22, 2019

Connect Internation

 

al heeft in juli 2018 de Evaluatie van een drinkwater en sanitatie programma in 280 dorpen in Noord Ghana waar vaak overstromingen zijn, afgerond. Het programma is uitgevoerd door vier VN organisaties (met UN-Habitat als hoofduitvoerder) en door hen gecontracteerde bedrijven (met name bedrijven die boorputten met handpompen installeren en school latrines maken) en implementerende NGO's).

 

Voornaamste conclusies:  erg groot project (omvang 15 miljoen Euro) met voornaamste aandachtspunten voor verbetering van soortgelijke toekomstige programma's: de kwaliteit van water en sanitatie faciliteiten en de onderhoudsmodellen voor deze faciliteiten, alsmede de projectkosten (die erg hoog waren). Opdrachtgever: UN-Habitat.

 

2017. Omschrijving: Ontwikkeling van 'Standard Operational Procedures' (SOPs) voor het verschaffen van cash transfers aan vluchtelingen voor drinkwater, toiletten en hygiene.

 

Opdrachtgever van de evaluatie: UN-Habitat.

Share on Facebook
Share on Twitter
Please reload

Post op een rij

Connect International start water en toilet project in Kenia

January 1, 2018

1/2
Please reload

Recente Posts

May 13, 2019

April 18, 2018

Please reload

Archief
Please reload

Zoek via Tags
Please reload

Volg ons
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • Google+ Basic Square
  • LinkedIn Social Icon

©2018 by Stichting Connect International. Proudly created with Wix.com